Parròquia de la

Mare de Déu de Betlem

 

c. Xuclà 2, 08001 Barcelona

933183823

mdbetlem15@arqbcn.cat

Vida parroquial 

Recursos 

Noticies  

Solemnitat de la Ascensió de la Mare de Déu al Cel. El dijous dia 15 d'agost se celebra la solemnitat de l'ascensió de la Mare de Déu al Cel. És festa de precepte i els horaris de missa seran com els diumenges, a les 11, 12, 13 i 20h.

Horaris de Vacances. Ha arribat el temps de vacances per una gran part de la nostra feligresia, i també els mossens ens anem tornant per poder gaudir d'uns dies de descans, per la qual cosa cambiem una mica els horaris de les misses, i a partir del dilluns dia 5 d'agost se suprimeix la missa de 13h de dilluns a dissabte. Els horaris de diumenge es mantenen com sempre. Per tant, de dilluns a dissabte missa a les 11 en castellà i de 20h en català, i diumenges, de 11 en castellà, 12 en català, 13 en castellà i 20h en castellà.

Projecte Apòstols. En un Consell parroquial es va decidir de tirar endavant completar les escultures dels apòstols, que estan a les columnes de la nau central. Fins ara hi ha només tres d'ells, sant Pere, sant Joan i sant Pau. Hem encarregat a l'escultor Xavier Bartumeus que acabi els que falten, i ja ha esculpit èls apòstols Tomàs, Judes i Felip. Esperem que amb pels vols de Nadal els tinguem tots al seu lloc, enbellint així la nostra església. Agrairem totes les aportacions que pugueu fer per acabar aquest projecte. Aquí podeu veure una de les noves escultures. 

sant Tomàs

Donatius. S'ha fet moltes millores a la parròquia al llarg dels últims mesos, com ara millorar la il·luminació de les capelles laterals, s'han arreglat les teules dels sostres que provocaven humitats dins l'església, i s'han canviat algunes caixetes de donatius que s'havien trencat. Ara s'està reparant i repintant les humitats que s'havien filtrat dins l'església, seguirem millorant la il·luminació del sostre, i sobretot està previst de pintar l'entrada de l'església i posar panells informatius de la història de la parròquia. Tot s'ha de pagar, per la qual cosa, si voleu contribuir-hi, podeu fer el vostre donatiu per Internet, tot clicant aquí: Donació/Donate

Resultat d'imatges de donate

Visita Turística a la Web. Després de la positiva experiència de l'estiu passat, de tenir amb nosaltres un grup de joves de l'associació Nartex, que es dediquen a evangelitzar a través de l'art, que oferien visites guiades de la nostra parròquia als turistes que ho desitjaven, i que han estat força els que ho van sol·licitar, hem decidit posar "virtualment" per internet aquest recorregut, per tal que tothom pugui seguir la història, l'arquitectura i l'art que hi és present en la nostra església. Podeu accedir-hi a traves de la web de la parròquia, tot prement el botó que indica la vistita turística. Hom pot seleccionar l'idioma en la mateixa pàgina web d'entrada de la parròquia. Link

 

En Directe

En aquesta pàgina hi trobareu les transmissions en directe des de les càmeres de la parròquia. Algunes de les emissions estan protegides amb contrasenya perquè només hi puguin accedir els usuaris admesos. Oportunament s'avisarà de quins actes s'oferiran en directe.